sälentripp

Den här veckan har jag ägnat åt att plocka och städa ur butiken, som helt lämnas åt sitt öde på måndag.nu är det nästan tomt.
Deprimerande är det minsta man kan kalla det, att städa bort 9 år...
Alla minnen som kommer tillbaka, vänner och kunder man vill tacka.. Jag har börjat på en tacklista faktiskt, en mil lång blir den.
Aja man får ju försöka hålla sig postitivvilket bättre sätt finns då än en smarrig hallonbakelse???mumsvi har haft lite besökare oxå, som kommit förbi för att säga hej, eller adjö, eller ja jag vet inte... Addeglade Johan blev vår sista kund..

Nej nu hinner jag inte skriva mer, jag ska upp på möte i butiken och sen ska jag sticka raka vägen upp till sälen över helgen. Kameran ska med. Likaså päron-tequilan. Adios partyanimals. Ps. självklart fortfarande rökfri.ds.nu blire fest

ett hot

Det här är ett hot till (min älskade vän) Per Lindström:
Jag kommer f.r.o.m nu att när helst jag känner för det & beroende på hur ofta jag är jävlig att lägga ut bilder från i somras. Detta jävulskap får ett stopp när min mail fylls med bilder från sista fotosessionen. Skoj va?
Från i somras. Foto: Per Lindström, make & hår: Sussie Carle´n

Nu har jag börjat packa så smått, men samtidigt växer paniken över hur mycket jag har att göra den här veckan.
Bileländet ska besiktigas tex. Kul. Bilen är ju så stökig att man får skämmas när man lämnar den på stan t.om.
Nah. Packa är roligare. Bikinis, sololja, solbrillor...
Häromdagen beställde jag ett gäng böcker. Jag är ju ett stort fan av Dean Koontz, så 2 sådana blev det. SEn några klassiska girlie-feelgood-böcker om trassliga relationer som ordnar upp sig å så beställde jag Berts dagbok, tidernas bästa bok....

På fredag ska jag på tjejmiddag hos Jonna. Hoppas på potatisgratäng, vilket jag suktat efter men inte orkat styrt i flera dagar nu.

28 februari ska jag spela skivor på " Mitt andra hem" igen. Med jimmy, redan sjukt peppad

dagens

Idag går stora tack-för-bästa-sämsta-bäst-bästa-låten till Mikael för den här finfina sången som såklart lockar till både skratt och frustration haha. Underbart.

Till top