Yeah!

Imorgon ska jag ÄNTLIGEN få leka med min Mia igen, när vi lirar plattor på Punkslaget (se tidigare inlägg) även så kommer ju Tobbe hem från turnén. Allmänt så känns den kommande helgen som PEPP! På lördag sticker Mia och jag till Västerås för att kolla in Ramonescupen, kirens dag och för att se Smalltown för andra dagen i rad. Kort så ska jag få hänga med Mia en helg helg och det känns fuckingamazing!

Dagen

The D day. Den där sämsta på hela året? Jajjemen. En positiv sak var iallafall att jag var på första föräldramötet i Ebbas nya skola. Bra skola, bra lärare, bra föräldrar. Läskigt dock att dom nu har gått från att kalla ungarna: era barn, som dom gjorde förra året, till att nu säga: era tonåringar. Huga.

Scchh

Säg inget till Tobbe för han vet inget än. Men jag råkade visst riva en hel vägg i huset igår och i väggen hittade jag ett till fönster. Peppen! Men idag värker kroppen och måndagen känns ändå in i magen. Bäddar ner mig på en madrass på golvet efter att ha hackat gips och spån gänget timmar. Nu är det jag. Och ett glas vin. Och satan vad jag behöver kärlek!!!! NU!!!

Till top