Bättre nytt

Nä nu firar vi ut det här året tycker jag. Skålarna går till 2012, 2011 kan dra. Konstigt ändå att man aldrig står på nyårsafton och tackar för ett riktigt underbart år, utan att man mer står och hoppas på ett bättre nästa år alltid. Gott nytt år på er iallafall älskade bloggläsare! Tilläggas bör dock: jösses vilka hyenor ni kan vara! Samma dag min status på fb ändrades till singel ökade bloggbesökandet med sisådär 150%, spännande med kaos va? Pilutta er så tycker jag och Adam fortfarande om varandra och jag kommer inte blotta mer om detta här. Sörru!

Det har varit synd om mig sedan 1986

Nästan lite så. Jag är medveten om att min blogg ser jävligt grinig ut just nu. Men jag är sjuk tex. Bland annat. Även så mötte jag Örebros våldtäktsman på juldagen. Jag karatade ner honom. Nästan iallafall, eller ja det gick bra iallafall. Mest tack vare en civilpolis som dök upp. Att det var våldtäktsmannen vet jag förstås inte heller helt hundra, men kanske 90% Jag förblev oskuld och orörd iallafall och kunde lugnt återgå till att moffa julmat i min ensamhet. Ha! Nu är jag dödssjuk och ska gå och sova. Snart är jag säkert positiv igen. Puss

Julmys? Pyttsan!

Jag som älskar julen! Fan då! Inte den här! Usch jag insåg just att jag inte alls har rätt känsla nu. Trött efter jobbet, trött efter Harryskväll igår, ensam, ensam, utan glögg, ork, Ebba, mys och sa jag förresten att jag är ensam? Granen står och hånler åt mig där i hörnet. Jag vill inte vara med just den här julen, jag vill hoppa över.

Till top