Sedan sist


Sedan sist har jag druckit kaffe med tuffsen I trädgårdssolen, jag har ätit lyxräkmacka-frulle med Tobbe till DAG i solen och jag har även firat lillebror på hans födelsedag, med att ha KJOL för första gången på säkert fem år. 

Imorgon ska jag upp till lokalen och måla som en tok, för i helgen har jag fuskat kanske nästan hela tiden.

Min Hong Kong guide

Här kommer min lilla guide till Hong Kong. Jag är inte säker på att jag egentligen har någon rätt att lägga ut en guide efter att bara varit här i 2 1/2 dagar, men jag kan ju bara berätta om vad jag på den lilla tiden tyckte var lite mer bra och lite mer anus bara..
Vi bokade buss från flygplatsen direkt till vårt hotell innan, vilket var skönt när vi kom från och det funkade bra. Nästa gång jag åker (i will) så vet jag ju dock nu att tunnelbanan är supersmidig och med ett byte eller två så är man precis utanför hotellet som vi bodde på. 
Även dit kan jag tänka mig att återkomma. Vi bodde på Hotel Panorama by Rhombus. Ett 40 våningshus och vi bodde på våning 28. Området hette Kowloon och vi hade en helt fantastisk utsikt över Victoria harbor.Området Kowloon dög bra som shoppinggrund första dagen. Hong Kong vimlar av shoppinggallerior och vår favorit blev K11, som bara låg något kvarter från hotellet. I närheten låg även iSquare plus myllrande gator. 
Du kan välja att promenera i området nere i tunnelbanan, det står tydliga skyltar om vart du ska upp, om du ska till hotell, monument eller shoppingmalls.
Vi handlade mest på en butik som låg på K11 och hette D-zone och som sålde Cheap Monday blandat med Sly jeans och Love is. Här sålde man även schyssta Adidas-retro plagg.

Dag två tog vi tunnelbanan till Causeway bay. Här ligger Forever21, vilket jag äääälskar! Vi vankade ut med 4 stora påsar och somnade gott. 


Dag tre åkte vi till Mong Kong och hittade ett mall vid namn Langham. Här låg svenska Monki & H&M sida vid sida. Kul men tack men nej tack. Vi åkte tillbaka till Kowloon och spatserade på K11 tills det var färdigshoppat.
Till top