kärleksbrev

När jag kom till jobbet idag, lagom sliten efter gårdagens äventyr och promenad på jakt efter bilen så låg det ett kärleksbrev och väntade på mig. Det finaste jag någonsin fått.

Ebbaängeln kommer hit imorgon igen, så  jag får min dos av kramar och gos.

Sen fick jag den här fina prestenten av SebbePrecis vad jag alltid önskat mig: Min egen snöglob med Peter Stormare i!På lördag ska jag spela skivor tillsammans med Louise på Mitt andra hem, det blir nog halloballo deluxe.

Alexanderzika.com

Ibland undrar man ju om det är nåt som är fel... Stod på Ica idag och skulle köpa duschcreme. Total beslutsångest som efter 20 minuter vid duschcreme-hyllan slutade med beslutet: Naaaa jag kan nog klämma ur lite mer ur den jag har hemma istället, tills jag bestämt vilken jag vill ha... Hur svårt ska det vara?Imorgon ska jag till Västerås på kurs i "hyresrätt"


Jag är lite orolig för den här kursen. Orolig att det ska bli som det var i skolan, teorikursen inför körkortet, eller vilken annan sitta-stilla-kurs som helst.
Jag somnar.
Jag är en "doer" ingen "sitt-här-och-titta-på-det-här-diagrammet-människa"
Tyvärr.
Så jag hoppas vi får lära oss rörelser imorgon oxå.
Typ: Hur man gestikulerar till meningen "Du är vräkt" eller nåt liknande.Min vän Alex, som jag skrivit om tidigare har skaffat sig en hemsida. Damn han är så grym!
Superhjältar

Idag fick jag hjälp av två superhjältar att få igång min älskade "röda fara" som har stått stilla sedan Kanelfest-kvällen!
(och som vi hade sagt om det här hade varit programmet Bullen så är det inte killen på bilden som är en av superhjältarna)


Tack snälla, söta pojkar! Belöning kommer nästa gång vi ses i baren!

Äntligen fick jag skumpa upp till jobbet i min darling igen.
Men jag kände direkt när jag hoppade in att damn! det är något som jag brukar vara tvungen att tänka på när jag kör den här bilen, som jag nu glömt... hmmm...

Väl uppe på stan kom iallafall minnet tillbaka lagom när jag skulle parkera.
Blinkersen måste ju blippas av efter varje sväng!
Jag har alltså, precis som en klassisk tant blinkat höger hela vägen upp på stan...
Säkert har jag suttit framåtböjd och sett sur ut också, HURRA!
                             

                                  

                                 Nathalie & jag mYser lite. Hattfest. Tar det aldrig slut???
Till top