Gårdagens humör och alter egosIgår fanns det en del som valde fel dag att jävlas med mig. Eller ens vara i närheten/prata med eller smsa med mig. 
Vissa dagar alltså. Men visst, det kan ha funnit vissa inslag av pmds, ska erkännas. Det hjälper ju inte megamycket att man inte lyckats sova på två nätter (fullmåne eller?)
Mvh/ monstret

Husdrömmar
Men man älskar ju hur solen letar sig in i det här rummet alltså. Men men, i helgen ska jag iväg och kolla på ett litet hus. Jag är nog för kreativ för att bo i lägenhet. Nu har jag ju lixom gjort klart här. Nu vill jag ha en liten täppa, jag vill plantera klängrosor och jag vill rusta rum 🏡

Yay or ney

Nej. Det verkar som att jag faktiskt inte alls var hittepåsjuk ändå. Idag har jag legat i sängen hela dagen med ont i magen och illamående. JAG SOM SKULLE PÅ KONSERT IKVÄLL. Ju!
Jag ligger fortfarande och känner efter om jag är levande eller död, för kanske finns det en litenliten chans att jag får spana in Winchester vidowmakers ikväll igen, det var ju ändå en hel vecka sedan sist. Jag bestämmer mig om en kvart. 
Till top